پربازدهترین صنایع کدامند؟
۶ اسفند ۱۳۹۲
132 بازدید
بورس تهران در حالی در 11 ماه امسال موفق شده است تا بازدهی 114 درصدی را نصیب سهامداران خود کند که در این مدت 23 صنعت بازدهی بیشتر از بورس تهران کسب کرده و در صدر جدول ایستادند. به گزارش ایسنا، سال رویایی بورس تهران با رشد 43 هزار واحدی شاخص در حالی رو به اتمام است که در این سال تمام صنایع حاضر در بورس بازدهی مثبتی کسب کرده و سهامداران بورسی به طور میانگین 114 درصد سود بهدست آوردند. به این ترتیب در سالجاری غیر از سه صنعت، 35 صنعت بورسی بازدهی مثبتی بهدست آورده و 23 صنعت بورس بازدهی بیشتر از شاخص بورس تهران کسب کردند.
در سویی دیگر، این اطلاعات نشان میدهد که از میان کل صنایع بورس، بازده 23 صنعت حتی بیش از میانگین بازده کل بازار سهام بوده است. افزون بر این، بیشتر سهامداران بورس تهران توانستهاند در یکسال گذشته حتی بازده بیشتری نسبت به میانگین بازده سرمایهگذاری در بورس بهدست بیاورند. بر این اساس میتوان گفت که دماسنج بازار سرمایه در 11 ماهه گذشته رشد اعجابانگیز 43 هزار واحدی را تجربه کرده و بازدهی 114 درصدی را برای سرمایهگذاران به ارمغان آورده و با این اتفاق در صدر سایر بازارها ایستاد. همچنین براساس اطلاعات مالی صنایع و شرکتهای بورس، بازده بلندمدت سرمایهگذاری در بورس همچنان سودآورتر از هر بازاری است و سرمایهگذارانی که طی یکسال گذشته همراه بورس بودند سودهای خوبی به دست آوردند.
افزون بر این، عملکرد یکسال گذشته بورس نشان میدهد که در این مدت شاخص محصولات کاغذی که چهار شرکت در اختیار دارد بازدهی 440 درصدی کسب کرده و در صدر جدول ایستاده است. این در حالی است که صنعت منسوجات که سه شرکت در اختیار دارد بازدهی 388 درصدی را کسب کرده و در پله دوم بیشترین بازدهی صنایع بورسی ایستاده است.
علاوه بر این، سومین رتبه بیشترین بازدهی یکسال گذشته نصیب شاخص سایر محصولات کانیهای غیرفلزی شده است که این صنعت با شرکتهای زیرمجموعه مجموعا بازدهی 361 درصدی را به ارمغان آورده است. براساس این گزارش، صنعت خدمات فنی و مهندسی با کسب بازدهی 360 درصد، کاشی و سرامیک با بازدهی 343 درصد، محصولات دارویی با بازدهی 278 درصد، انتشار چاپ و تکثیر با بازدهی 259 درصد، حملونقل، انبارداری با بازدهی 255 درصد، استخراج سایر معادن با بازدهی 227 درصد، ماشینآلات و تجهیزات با بازدهی 222 درصد، سایر ماشینآلات و دستگاه برقی با بازدهی 219 درصد، لاستیک و پلاستیک با 216 درصد و ساخت محصولات فلزی با بازدهی 210 درصد از صنایعی هستند که در این مدت بازدهی بیش از 200 درصدی را کسب کردهاند. همچنین، سیمان و آهک با بازدهی 187 درصد، بانکها و موسسات اعتباری با بازدهی 166 درصد، واسطهگریهای مالی و پولی با بازدهی 161 درصد، محصولات غذایی بجز قند با 158 درصد، خودرو و ساخت قطعات با 151 درصد، فرآوردههای نفتی با 145 درصد، سرمایهگذاریها با 144 درصد، استخراج زغالسنگ با 126 درصد، رایانه و فعالیتهای وابسته با 124 درصد و محصولات شیمیایی با بازدهی 117 درصد از صنایعی هستند که بازدهی بیشتری از بازدهی شاخص بورس بهدست آوردند. این در حالی است که صنایعی چون شرکتهای چند رشتهای صنعتی با بازدهی 106 درصد، دستگاه و وسایل ارتباطی با بازدهی 96 درصد، ابزار پزشکی و ارتباطات رادیویی با 87 درصد، کشاورزی و دامپروری با 83 درصد، دباغی با 81 درصد، سایر واسطهگریهای مالی با 78 درصد، املاک و مستغلات با 75 درصد و نیز استخراج کانههای فلزی با 54 درصد، فلزات اساسی با 35 درصد، قند و شکر با 30 درصد و محصولات چوبی با 12 درصد در ردههای بعدی جدول قرار گرفتهاند. در این میان صنایعی چون سایر تجهیزات حملونقل، مبلمان و مصنوعات دیگر و پیمانکاری صنعتی بدون تغییر در یکسال گذشته حرکت کردهاند.
مطالب زیر را از دست ندهید
حضور سازمان بورس در گردهمایی سالانه آیسکو
سازمان بورس و اوراق بهادار ایران در چهل و یکمین...
شمار فعالان بازار سرمایه در کشور 2برابر شد
بازار سرمایه باوجود اینكه یكی از اركان مهم اقتصاد به...
سرنوشت سوئیفت به کجا کشید؟
فعالان اقتصادی معتقدند در بحث مبادلات ارزی فقط بازگشایی سوئیفت...
نشست سران آیسکو هفته آینده در پرو برگزار می شود
ایلنا: رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بازار سرمایه...
امضای تفاهم نامه میان سازمان بورس و نهاد ناظر بازار سرمایه یونان
این تفاهم نامه میان دکتر محمد فطانت، رئیس سازمان بورس...
هند ۶ میلیارد دلار از پول ایران را می پردازد
به گزارش راتين بورس به نقل از مهر، از آنجائیکه هند...
دیدگاهتان را بنویسید