“رکیش” چه زمانی به تابلوی بورس باز می گردد؟/شرطی برای بازگشایی نماد
ماد معاملاتی “رکیش” در حالی از 93.3.12 تاکنون متوقف مانده که رییس اداره سرمایه گذاری و سهام شرکت کارت اعتباری ایران کیش از علت توقف این نماد و زمان بازگشایی آن خبر داد.
صدرآرا اظهار داشت: نماد معاملاتی سهام “رکیش” طی خرداد ماه سال جاری برای برگزاری مجمع عادی سالیانه جهت تصویب صورت های مالی و مجمع فوق العاده برای تصمیم گیری پیرامون تغییر سال مالی شرکت متوقف شد و طبق مصوبات مجمع مقرر گردید سال مالی شرکت از پایان اسفند ماه به 30 آذر ماه تغییر کند.
وی ادامه داد: براساس این مصوبه و طبق درخواست سازمان بورس، شرکت ملزم به ارایه پیش بینی سود هر سهم در بودجه سالیانه براساس تاریخ جدید سال مالی شد. بطوریکه با توجه به برگزاری مجمع عمومی فوق العاده و تغییر سال مالی از پایان اسفند به پایان آذر ماه، از شرکت درخواست شده برای بازگشایی نماد، پیش بینی سود هر سهم برای دوره مالی 9 ماهه منتهی به 30 آذر ماه 93 ارایه شود.
وی در خصوص ارایه بودجه شرکت بر مبنای سال مالی جدید گفت: سال مالی شرکت در حالی تغییر یافت که سهامدار عمده برای امکان شناسایی درآمدهای تلفیقی خود درخواست برگشت سال مالی را به حالت قبل مطرح کرده؛ چراکه رویکرد شرکت های ارایه دهنده خدمات پرداخت الکترونیک یا PSPها به گونه ای است که پایان اسفند ماه زمان بهتری برای شناسایی درآمدهای عملیاتی آنها است. از این رو مقرر شده دو هفته آتی مجمع فوق العاده دیگری برگزار شود تا با توافق سهامداران سال مالی مجموعه به حالت قبل بازگردد.
وی ادامه داد: اگر این موضوع در مجمع آتی به تصویب برسد، نیازی به ارایه پیش بینی بودجه جدید بر مبنای سال مالی تغییر یافته وجود ندارد؛ از این رو به احتمال زیاد نماد “رکیش” پس از انتشار پیش بینی بودجه سال مالی 93 براساس عملکرد سه ماهه نخست مورد بازگشایی قرار خواهد گرفت و تمام تلاش مجموعه این است که بازگشایی نماد پیش از برگزاری مجمع فوق العاده اتفاق بیفتد.
صدرآرا پیرامون علت پوشش 16 درصدی فروش و درآمد ارایه خدمات طی دوره سه ماهه اول در شرایطی که پیش بینی ها از افزایش 62 درصدی فروش و درآمد ارایه خدمات حکایت دارد، گفت: عملکرد سه ماهه اول امسال با دوره مشابه سال مالی گذشته تفاوت محسوسی ندارد؛ اما طبق برنامه های برآوردی براساس قراردادهای موجود و مذاکرات انجام شده، طی شش ماهه دوم و به ویژه سه ماهه پایانی سال این بودجه محقق خواهد شد. چراکه تحقق سود “رکیش” به صورت مستمر نبوده و سه ماهه چهارم هر سال نقطه اوج کاری شرکت های PSP است.
وی این میزان افزایش درآمدها را ناشی از افزایش حجم پایانه های نصب شده و میزان تراکنش های کارت عنوان کرد و افزود: انعقاد قراردادهایی با بانک تجارت و مؤسسه مالی و اعتباری عسگریه از مواردی است که موجب افزایش درآمدهای ناشی از فروش و ارایه خدمات شده و آثار سودآوری آنها در نیمه دوم سال نمایان خواهد شد. ضمن اینکه نرخ کارمزد مربوط به تراکنش های بانکی نیز در مقایسه با سال گذشته رشد یافته و اثرات آنها در بودجه لحاظ شده است.
رییس اداره سرمایه گذاری و امور سهام “رکیش” پیرامون افزایش تعدادی تراکنش ها نیز اظهار داشت: با توجه به توسعه شبکه بانکداری الکترونیک، افزایش تعداد تراکنش ها امری اجتناب ناپذیر است. ضمن اینکه طی سال 93 درآمدهای شرکت از محل اجرای طرح شاپرک با 43 درصد افزایش برآورد شده است.
این مقام مسئول پیرامون علت پیش بینی افزایش 228 درصدی هزینه های مالی در بودجه سال 93 نسبت به سال مالی پیش از آن به میزان حدود 103 میلیارد ریال گفت: با توجه به انعقاد قراردادهای جدید و جهت خریداری تجهیزات لازم، شرکت نیازمند دریافت تسهیلات مالی جدید است؛ از این رو رشد هزینه های مالی پیش بینی شد.
صدرآرا در خاتمه سخنان خود در خصوص برنامه های آتی این شرکت فعال در حوزه ارایه خدمات پرداخت الکترونیک اظهار داشت: با توجه به ثبت افزایش سرمایه اخیر تا مبلغ 655 میلیارد ریال، شرکت برای افزایش و توسعه فیزیکی، افزایش ظرفیت تولید و ارایه خدمات و نیز توسعه بازار خود در صدد افزایش سرمایه شرکت از سه محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران و سود انباشته برآمده و پیگیری های اولیه برای تهیه گزارش های توجیهی انجام شده است. از این رو پس از ارایه مدارک و مستندات لازم به سازمان بورس و دریافت مجوز افزایش سرمایه، طی چند ماه آتی در خصوص میزان و اثرات ناشی از این اقدام شفاف سازی به عمل خواهد آمد.
منبع: بورس نیوز
دیدگاهتان را بنویسید