نگاهی بر عملکرد بازار در 16 آذر
با صف خرید حق تقدم ایران خودرو، طبق انتظار کل گروه خودرویی با افزایش تقاضا و معاملاتی مثبت مواجه شدند اما همچنان حجم دادوستدها بسیار ناچیز بود و عدم انگیزه کافی خریداران و کمبود نقدینگی بازار سرمایه، دادوستدهای فرسایشی، منفی را برای بازار رقم زد و افت مجدد اکثر نمادها و گروه ها را سبب شد. ختور، خفناور، خچرخش، خکاوه، خلنت، وایران و حسینا از معدود نمادهای متعادل و مثبت گروه های خودرویی، لیزینگی و حمل و نقل بودند. شرکت توکاریل در گزارش ۶ ماهه به ازای هر سهم ١٢٧ ریال سود محقق نمود که عمدتا به دلیل کاهش ٨٣% هزینه های مالی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ٩٨% را نشان می دهد.
در گروه های بانکی، بیمه ای و سرمایه گذاری نمادهای وبانک، بپاس، وپست، ونیرو، وغدیر و وصنعت از معدود نمادهای متعادل، مثبت و بقیه اکثرا متعادل و منفی به کار خود پایان دادند. رشد ٧.۴% تولیدات صنعتی در سه ماهه سوم کشور هند در مقایسه با دوره مشابه قبل به نقل از مجله اقتصادی اکونومیس باعث شده نگاه تمام سرمایه گذاران و بازارهای دنیا به سمت هند برگردد. کشور هند که تا اینجا در میان کشورهای BRICS بهترین عملکرد را داشته است.
در بازارهای بین المللی در شروع دادوستدها قیمت های فلزات پایه متاثر از رشد روز افزون ارزش دلار با رشدی اندک مواجه شدند همچنین قیمت های طلا و نفت کاهش مجدد را تجربه نمودند که عدم توافق کشورهای تولید کننده اوپک بر سر کاهش میزان تولید مزید بر علت می باشد. گروه های فلزی، معدنی، پتروشیمی و پالایشگاهی همسو با کلیت بازار اکثرا کم حجم، متعادل و منفی دنبال شدند که در این بین می توان به نمادهای هرمز، وتوکا، ونفت، شنفت، شفارس، فارس، شکلر، فزرین، شاراک، شسینا، جم و خراسان به عنوان معدود نمادهای مثبت گروه های مذکور اشاره نمود. پتروشیمی شیراز ۶ ماهه ٣۵ ریال سود محقق نمود و ۶ درصد بودجه را پوشش داد همچنین فملی در گزارش ۶ ماهه ۴٣ریال سود محقق کرده و ٢٨ درصد از بودجه را پوشش داده است
دیدگاهتان را بنویسید