گزارش بازار شنبه
۴ بهمن ۱۳۹۳
227 بازدید
شاخص امروز 65 هزار واحد را نیز از دست داد و به کانال 64 هزار واحد سرازیر شد.
اگرچه که در ابتدای معاملات صف خرید وتجارت بسیاری را سر ذوق آورد و جو را در گروه بانکی مثبت کرد اما فروشنده های خستگی ناپذیر باز هم رمق خریداران را کشیدند و بازار سر و شکل هفته قبل را به خود دید.
ارزش معاملات کماکان پایین بود و پس از یک و نیم ساعت به 200 میلیارد ریال رسید.
در گروه خودرویی خکاوه در آستانه صف فروش قرار گرفت، ورنا صف فروش شد، خزامیا صف فروش، خموتو و خشرق صف فروش و خودرو در صفر قیمتی باقی ماند.
در گروه برقی بکام صف فروش باقی ماند و بنیرو مثبت و بسوییچ منفی شد.
در گروه فلزات اساسی وتوکاح باردیگر حداکثر منفی را تجربه کرد. فسرب صف فروش، فاسمین منفی، فلوله صف فروش، فرآور و فولاژ نیز در منفی کامل فروشنده پرحجم داشتند.
امروز بازگشایی فاذر را داشتیم و تعدیل او هم سوخت . قبل از سقوط بازار قاذر را خوب می خریدند خیلی خوب و انقدر این خرید ها بالا بود که همه مطمئن شده بودند در سهم خبری هست و البته طبق معمول کدال عقب مانده و تعدیل به بازار رسید و نماد متوقف شد . تغییرات در عسلویه و فعالیت دولت در این حوزه کمی هم به سود این شرکت شدت هر چند عمده قرار داد با پالایشگاه ها اصفهان و برخی دیگر این موضوع را برای فاذر رقم زده است . با این شرایط به نظر سود سال بعد فاذر نیز صعودی است و در حال حاضر تعدیل سود از ۲۵۵ ریال به ۳۰۸ ریال رسید ولی امروز قیمت کاهشی بود و به نظر این کاهش باید در بسیاری از نماد های دارای تعدیل رخ دهد .
در گروه ساختمانی ثشاهد به صف فروش رسید و صف ثباغ نیز در یک مرحله جمع آوری شد. ثامان صف خرید باقی ماند، کرمان صف فروش شد و مابقی نمادها نیز منفی و در آستانه صف معامله شدند.
در گروه حمل و نقل حپترو تنها صف خرید گروه بود و سایر نمادها صف فروش شدند.
عرضه ها در گروه شیمیایی امروز هم ادامه یافت و همگی منفی شدند. تنها خراسان پاکشو نمادهای مثبت گروه بودند.
در مورد خوراک پتروشیمی ها معاون وزیر نفت درباره پیشنهادات شرکت ملی پتروشیمی در زمینه قیمتگذاری خوراک پتروشیمیها توضیح داد و گفت: خوشبختانه ۳ وزیر برای طراحی آییننامه خوراک پتروشیمیها مامور شدهاند که این ۳ وزیر نظرات متفاوتی دارند و طبعاً نتیجه معقولی درباره قیمتگذاری خوراک حاصل خواهد شد.در این گرئه جم یکی از بزرگترین پتروشیمی های کشور است و ابتدا نگاهی به روند فروش دوره های قبل و سود عملیاتی خواهیم داشت . جم در دوره ۳ ماهه ۱۳۳۷ فروش و ۴۲۲ میلیارد سود عملیاتی داشت یعنی نسبت حدود ۳۲% ، در دوره ۶ ماهه ۱۲۸۴ میلیارد تومان فروش داشت و سود عملیاتی معادل ۳۵۷ میلیارد تومان بوده است که حاشیه سود ۲۸% است . اما به ۳ ماهه سوم رسیده است . فروش افت می کند ۱۱۱۷ میلیارد تومان و سود عملیاتی معادل ۳۶۴ میلیارد تومان شده است و حاشیه سود معادل ۳۲% است که نشان می دهد با وجود افت فروش همزمان با کاهش نرخ خوراک حاشیه سود کمی جبران شده است و در نهایت پوشش کل بودجه عملیاتی ۸۰% بوده است . شرکت در نهایت در ۹ ماهه ۱۲۱۲ ریال سود محقق کرده و پوشش ۷۵% داشته است . به نظر بودجه جم شرایط خوبی دارد و قیمت های ۷۵۰۰ حتی با وجود کاهش در سال اتی می تواند مناسب باشد .
مطالب زیر را از دست ندهید
شروعی قدرتمند در خودرویی و پالایشی (گزارش بازار 3 اسفند)
در پایان معاملات امروز شاخص کل متاثر از معاملات مثبت...
با عرضه اولیه بفجر بازار کنترل شد (گزارش بازار 27 بهمن)
در شروع دادوستدها قدرت نمایی مجدد گروه خودرویی با صف...
بازار مطابق پیش بینی پیش رفت (گزارش بازار 26 بهمن)
طبق انتظار و پیش بینی بازار با برگشت پرقدرت تقاضا...
جدال خریداران و فروشندگان (گزارش بازار 25بهمن)
همسو با تقویت حجم و ارزش معاملات روزانه امروز وزیر...
بازار در دست فروشندگان بود (گزارش بازار 24 بهمن)
شروع بازار متعادل و منفی بود اما در اواسط بازار...
بازار عرضه شد اما تقاضا هنوز پابرجاست (گزارش بازار 20 بهمن)
بازار با صف خریدهای پرحجم خودرویی ها شروع شد اما...
دیدگاهتان را بنویسید