پیش بینی هفته پایانی اردیبهشت 91
حقیقت امر این است که تمام امید ما برای یک رشد موقتی به هفته گذشته بود که به بدترین شکل ممکن سپری شد تا چیزی کمتر از ۱ ماه و یا دقیق تر ۳ هفته و چند روز بازار در فاز نزولی قرار گیرد . برای چه این اخرین فرصت بازار بود ؟! به این دلیل که هفته بعد خود به خود گارد فروش و یا حداقل عدم خرید بیشتر می شود چرا که طرح هدفمندی تصویب شده ، دلار کمی کاهش یافته است ، بازارهای جهانی مثبت نیستند ، به آخر ماه نزدیک می شویم و از سوی دیگر مذاکرات ۱+۵ در راه است که بازار را مجاب می کند که کمی برای خرید صبور باشد .
از همین رو شاید هفته بعد حتی روز های تلخ تری را شاهد باشیم اما هنوز هم امید از بازار کم نشده است چرا که فنر بازار حسابی جمع شده و آماده یک واکنش است که امیدواریم همین روز ها این واکنش را شاهد باشیم . امید بازار به نمایشگاه بود که او هم آمد و جمعه بساطش برچیده می شود شاید فضای پس از نمایشگاه کمی به داد بازار برسد .
روزنامه هندی فایننشال اکسپرس اعلام کرد واردات نفت این کشور از ایران در ۴ ماه نخست ۲۰۱۲ با افزایش ۲۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به 405 هزار بشکه در روز رسید.
وزارت دارایی یونان، روز سه شنبه برای نخستین بار پس از انتخابات بحث برانگیز پارلمانی در این کشور، اوراق قرضه شش ماهه خود را در بازار اوراق بهادار عرضه کرد.
با ادامه نگرانی سرمایه داران نسبت به توقف سیاست های ریاضتی در منطقه یورو و احتمال خروج یونان از این منطقه قیمت جهانی طلا 46 دلار کاهش یافت و به 1590 دلار در هر اونس رسید.
تحولات درونی و اختلافات در مورد هدفمندی و بحث کشیده شدن پای مشایی به دادگاه اخیر یکی از مهم ترین مسائل داخلی سیاسی است اما همچنان مذاکرات بغداد مهم ترین حاشیه بازار است . سه شنبه هفته گذشته همزمان با سفر نخست وزیر و برخی وزرای اسرائیل به اروپا برخی مواضع تغییر کرده است . اتحادیه اروپا بار دیگر خواستار تعلیق کامل همه فعالیتهای غنیسازی اورانیوم در ایران شد که این با مذاکرات ترکیه به طور کامل در تناقص است . دیروز رسانه ملی هم این خبر را بازتاب داد و از ان به نوعی تعجب کرده بود و البته گارد منفی نسبت به ان گرفت و آن را ساخته ذهن برخی روزنامه های غربی وابسته به اسرائیل دانست . چهارشنبه گویا بروجردی نیز در مجلس گارد منفی نسبت به این موضوع گرفته است و ان را خلاف توافق های ترکیه می داند . اما یکی از منابع موثق در مورد مذاکرات نظری این گونه داشت که نتیجه مذاکرات به هیچ وجه منفی نخواهد بود اما آن مثبتی که همه فکرش را می کنیم نیز در مذاکرات رقم نمی خورد و طرفین قرار های بعدی را برای نهایی کردن توافقات خواهند داشت که شاید این بدترین حالت برای بازار باشد چرا که در خوف و رجا باقی می ماند اما کمی ثبات و ارامش به بازارها باز می گردد .
اما تنها امیدواری بازار دو چیز است . اول این که تغییری را در مسائل سیاسی شاهد باشیم ( که توضیح می دهیم ) و به تبع آن با رشد نرخ دلار برخی صنایع تحریک شوند و یا در احتمالی دیگر گزارش های ۱۲ ماهه به داد بازار برسند که از اکثر آنها این طور به گوش میرسد که خبر خاصی در برخی از این گزارش ها به چشم نمی خورد و نباید دل بازار را خوش کرد .
هفته بعد نیز به طور کلی فشار آخر ماه و صبر برای مذاکرات بازار را آزار می دهد و به طور کلی در روز های پیش رو چشم انداز کمی مبهم تر از روز های قبل است .
در شاخص نیز همچنان همه بر طبل ۲۶۸۰۰ و برخی حتی ۲۶۶۰۰ می گوبند که البته سناریوی اول تا حدودی درست تر است و احتمال ریزش تا این مقطع بیشتر به چشم می آید .
با توجه به افت نسبی برخی از نمادهای گروه پتروشیمی ، سنگ آهنی ، فلزات اساسی و رایانه – می توان پیش بینی نمود که بازار سهام در هفته آتی شروع خوبی را داشته باشد و در برخی از نمادهای دارای فاند قوی و مطرح بازار، شاهد رشد قیمتی باشیم.
در این بین سهام پتروشیمی ها و برخی تک سهم ها می توانند فرصت های خوبی برای خرید تلقی شوند و آن ها را در زمره سهام پیشرو بازار در هفته آتی دانست.”
دیدگاهتان را بنویسید